fbpx
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GRATIS | 30 MEI | 18:30U | in Dessel

Ontdek in één avond hoe je jouw zorgkwaliteit en patiënttevredenheid verhoogt

Wij van Âmeluna vzw nodigen je uit om in één avond jouw zorgbenadering te transformeren met strategieën die werken in elke zorgsetting. 

Wat heb je te verliezen? 😉

OP=OP, Nog 7 plekken beschikbaar...

Op 30 mei onthullen wij baanbrekende methoden in persoons- en familiegerichte zorg die de manier waarop we denken over en handelen in de gezondheidszorg transformeren.

Leer in één avond hoe je…

Onze partners

Ontmoet Âmeluna VZW

Bij Âmeluna VZW geloven we in het maken van een diepgaande impact op de gezondheidszorg. Als pioniers in persoons- en familiegerichte zorg, zetten we ons in om de zorgervaring te transformeren — door de mens, niet alleen de patiënt, centraal te stellen.

Onze missie is om zorgsystemen te vernieuwen door betrokkenheid, dialoog en samenwerking te bevorderen tussen zorgverleners, patiënten en hun families. We streven ernaar om elk aspect van de zorg menselijker, begrijpelijker en toegankelijker te maken, zodat iedereen zich gehoord en verzorgd voelt.

Bij Âmeluna zetten we ons niet alleen in voor de verbetering van zorgpraktijken, maar ook voor de ondersteuning van de zorgverleners zelf. Door educatie, ondersteuning en innovatie bieden we de tools en kennis die nodig zijn om zorg te bieden die zowel respectvol als effectief is.

Wij zijn Âmeluna VZW, en wij maken impact door elke dag opnieuw de normen van uitmuntendheid in de zorg te verhogen. Sluit je bij ons aan om samen de toekomst van gezondheidszorg te vormen.

Je plek is bijna gereserveerd
90%

Ben je er ook bij?

Let op: we hebben nog slechts 7 plekken beschikbaar om een intieme en interactieve ervaring te garanderen. Inschrijven is verplicht, dus reserveer nu jouw plek. Na de presentatie verwelkomen we je  graag op onze receptie. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Extra inschrijven voor
Gravenstraat 3, 2480 Dessel (Tabloo)
Donderdag 30 mei 2024
Ontvangt: 18:30 uur - Start: om 19:00 uur
Gratis