Ârt4Hope                      Unieke Kunstveiling   op zondag 27  nov 2022

Âmeluna Debat       PFCC ten tijde van Corona

Patient and Family Centered Care ten tijde van Corona

De do's and don'ts, de lessons learned om betrokken menslievendheid tijdens corona-zorg te bewaken. Uitzending op zondag 21 maart 2021 om 11u tijdens De Dag van de Zorg en het begin van de lente. In samenwerking met het Mol's Gemeentebestuur en Mol Gezonde Gemeente. Met ondersteuning van Stichting Lokaal Fonds, Lions Mol-Geel en Gemeente Mol                                

                                                                                                                                                                   

Stig Broeckx' boek 'Zeg nooit nooit'

 

Een adembenemend boek, over geloof, hoop en liefde, véél liefde...

De boekvoorstelling is wegens het Corona virus uitgesteld, maar iedereen heeft de kans het boek aan te schaffen via de gebruikelijke boekhandel kanalen. Zéér zeker de moeite!                                                 

 

Soirée Opérée

 

In oktober 2019 organiseerde de afdeling Heelkunde een eerste Soirée Opérée, een swingende eet-, dans- en muziekavond, met een mooie opbrengst voor Âmeluna.

 

Met zorg gekookt!

 

Âmeluna heeft het kookboek 'Met zorg gekookt' uitgebracht, samengesteld uit lievelingsrecepten van medewerkers van het H. Hartziekenhuis. Mensen die allemaal op hun manier bezig zijn met 'zorgen voor'. Door dit boekje te kopen, steunt u Âmeluna en krijgt u 52 recepten in ruil om zelf liefdevol 'te zorgen voor'.

Bestel nu!

Stuur een mailtje naar info@ameluna.be met naam, adres en gsm nummer, betaal € 20 (incl verzendkosten) met vermelding van uw naam op rekening BE06 0689 3629 2022 en het kookboek wordt enkele dagen later bij u thuis bezorgd.